5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Belediye AKP'nin pankartını toplattı

SİİRT BELEDİYESİ AK PARTİ'NİN ANNELER GÜNÜ PANKARTINI TOPLATTI

AK Parti Siirt İl Başkanlığı'nca Anneler Günü nedeniyle il merkezinde 3 ayrı noktaya asılan pankart belediye ekiplerince toplatıldı. AK Parti İl Başkanlığı pankartların toplanmasına tepki gösterdi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan AK Parti Siirt İl Başkanı Bayram Kızılay, "Başbakan tarafından Anneler Günü nedeni ile bize 10 adet mesaj gönderildi. Biz de bu mesajlardan 3 tanesini basarak şehrimizin 3 ayrı noktasına astık. Aradan kısa bir süre sonra belediye tarafından toplatıldı. Pankartlarımızda annelerimizin, Anneler Günü'nü kutlama mesajı yer alıyordu. Herhangi bir slogan veya da karşıt görüşlü mesaj yazmıyordu. Bu hareket Siirt Belediyesi'ne hiçbir şekilde yakışmamıştır. Pankartlarımız Perşembe günü toplatıldı. Cumartesi günü yazılı izin talebimizde bulunmamıza rağmen verilmedi. Elemanları itfaiyeye göndererek pankartlarımızı oradan aldırdık" dedi.

"Kadınlara karşı ayırımcılık, ırkçılıktan beterdir" ve "Rengine, diline, etnik kökenine, inancına bakmaksızın insan her yerde insan insandır" yazılı pankartlar belediye itfaiye deposundan çıkarıldı.

SİİRT BELEDİYESİ AK PARTİ'NİN ANNELER GÜNÜ PANKARTINI TOPLATTI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2010 Pazartesi 17:18:04
Güncelleme :11 Mayıs 2010 Salı 14:45:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şakir elinç IP: 85.105.63.xxx Tarih : 11.05.2010 20:59:34

Bence Ak parti siirt teşkilatının bunu hiç yadırgamaması lazım çünkü bundan önceki dönem ak parti belediyeyi kendi malı gibi kullanıp diyer siyasi partilerin hiçbir isteğini kabul etmeyip bi konser bi konferans etkinlik hiçbir zaman yer vermiyordu. Belediyenin bu alanlarını sadece kendi menfaatleri için kullanıyorlardı.Evet bende biliyorum belediye herkesin malı sen kendi döneminde diyer siyasi partilere aşırı ayrımcılık yaparsan bu kadar basit bir şeyi yadırgamamalısınız ....... tabiki yayınlarsanız çok sevinirim.Y ayınlamazsanız sizde ayrımcılık yapmış olursunuz .byyyyyyyyy