5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Belediye tempoyu arttırdı

Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül'ün izine ayrılması ile birlikte belediyede görevi devralan Başkan Vekili Aydın Gülcan ve Başkan yardımcısı Nurettin Ertemel, hızlı bir çalışma temposuna girdiler.

Gülcan ve Ertemel çalışmalarını mesai kavramına bakmaksızın yürüttüklerini ve gerektiği takdirde çalışmaların 24 saat boyunca yürütüleceğini söylediler.

Konu ile bilgi veren Başkan Yardımcısı Nurettin Ertemel, "Seçimlere çok az bir süre kaldı. Bu süre içerisinde, bizim gece gündüz çalışarak, geçmişte istediğimiz kalite ve süratte verilmeyen temizlik, zabıta, cadde ve sokaklardaki çukurların doldurulması caddelerin yıkanması gibi hizmetleri vatandaşın ayağına götürmemiz gerekiyor. Bu nedenle ekiplerimizle birlikte mesai kavramı gözetmeksizin çalışmalar yürütmeye başladık. Vatandaştan gelen her ihbar anında değerlendirilerek, gereği yapılmaktadır.

Vatandaşlarımız bu çalışmaların farkına varmaya ve teşekkür etmeye başladılar. Bu vesile ile bütün vatandaşlarıma bir kez daha çağrıda bulunarak belediyecilik hizmetlerinde aksadıklarını gördükleri konuları hemen bildirsinler. Biz günün hangi saatinde olursa olsun en kısa zamanda bu konuya eğilemeye çalışacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Mart 2009 Pazar 18:38:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet oğuz IP: 81.213.198.xxx Tarih : 9.03.2009 12:41:55

aydın bey gerçekten mükemmel bir insan çalışkan ve dürüst birisi. ona yetki verilse daha da güzel işler yapacaktır. şimdiden ona başarılar dilerim.