5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Belediye terörist taziyesinde

Siirt'te 1990 yılında terör örgütün dağ kadrosuna katıldıktan sonra 1997 yılında peşmergeler tarafından yakalanıp öldürüldüğü iddia edilen İbrahim Erdoğan adlı terörist için Çakmak Mahallesi'nde açılan taziye çadırını Belediye Başkanı Selim Sadak, DTP İl Başkanı Sıdık Taş, İHD Şube yöneticileri, Belediye Encümen üyeleri, DTP İl ve İlçe Teşkilatı ve çok sayıda kişi ziyaret etti.

1997 yıllında peşmergeler tarafından öldürüldüğü iddia edilen PKK'lı terörist İbrahim Erdoğan için Siirt'in Çakmak Mahallesi'nde açılan taziye ziyaretine kalabalık bir grupla katılan Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, "Bu kirli savaşın durması için herkesin el birliği ile gayret göstermesi gerek.

Her gün gerilla ve asker cenazeleri geliyor. İki taraf da bizim çocuklarımız. Kimsenin hakkı yok genç yaştaki insanların kanıyla hesaplar yapsın. Biz sadece hükümetin ve ordunun biraz daha duyarlı olup barışa cevap olmasını istiyoruz. Hiçbir şey bir annenin gözyaşına değmiyor. Kürtleri kabul edip haklarını vermedikleri sürece bu savaş devam edecek ve ölümler artacaktır" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2009 Cuma 17:30:51
Güncelleme :3 Temmuz 2009 Cuma 17:42:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sinan kaya IP: 94.122.183.xxx Tarih : 3.07.2009 18:42:23

adam resmen ben pkk yım diyor ve bizim başımızdakilerde hiç bişey olmamış gibi bu adamları halen daha meclise sokuyolar annelerin gözyaşı diyor adam siz annelerin gözyaşını bilirmiydiniz ki şimdi kalkmış annelerin gözyaşı diyorsunuz üçbeştane ermeni sizin ve sizin gibilerin beynini yıkamış türkiye cumhuriyetine düşman yapmışlar ermeninin oyununa gelmeyin daha çok kan dökülür diyorsunuz dağdaki üç beş taneden korkmayız biz türk oğlu türküz damarlarımıda asil kan dolaştıgı sürece bu vatanı kimse bölemez böyle bilinsin...!