4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİİRT

Belediyenin sünnet şöleni

Siirt Belediyesi tarafından bu yıl 2.'si düzenlenen sünnet şöleni, renkli görüntülere sahne oldu. 2 gün süren sünnet şöleninde 370 çocuk sünnet edildi.
 
İstanbul Vakıf Gureba Hastanesi işbirliğiyle Opr. Dr. Ali Gülaçtı ile Opr. Dr. Abdulmüttalip Şişmek tarafından gerçekleştirilen sünnet şöleninde, çocukların kıyafetleri belediye tarafından sağlandı. Siirt Belediyesi tarafından Kızlar Tepesi Amfi Tiyatro'da düzenlenen eğlence programına, Vali Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, İl Özel İdare Müdürü Mahmut Kurtuluş, Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Demirci ve çok sayıda davetli katıldı. 10 yerel sanatçının sahne aldığı şölende, sünnet olan miniklere Vali Mutlu ve Belediye Başkanı Mervan Gül, kirvelik yaptı.
 
Törende konuşan Başkan Gül, sünnet şölenlerini her yıl düzenleyeceklerini belirterek, "Geleneksel hale getirdiğimiz bu sünnet şölenlerine halkımız büyük ilgi gösteriyor. Her geçen yıl sünnet ettiğimiz çocuk sayısı artıyor. Bu da bizi memnun ediyor. Sünnet olan bütün çocuklarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.
 
370 çocuğun sünnet edildiği şölende sahne alan yerel sanatçılar, seslendirdikleri birbirinden güzel parçalarla davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.
İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2006 Salı 12:00:20
Güncelleme :12 Eylül 2006 Salı 12:13:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?