5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Belediye'nin yeni kadrosu

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak 13 birime yönelik yapılan yeni atamaları açıkladı. Başkan Sadak, ataması yeni yapılan personel ile beraber basın toplantısı düzenledi.

Belediye Meclisi toplantı salonunda düzenlenen basın toplantısında Belediye Başkanı Selim Sadak 13 birim için yeni atamaları açıkladı. Başkan Sadak yeni atamaların gecikmesinin DTP'ye yönelik yapılan operasyonlardan kaynaklandığını belirterek, "Partimizin yönetim kuruluna yönelik başlatılan operasyonlar nedeni ile belediyelerimizde yapılan yeni atamalar ve kadro değişiklikleri gecikti. Ama yeni oluşturacağımız kadro ile belediyemizin çalışmalarının daha hızlı olacağına, vatandaşlarımıza daha sağlam bir
hizmet getireceğine inanıyorum.

Daha önceki mecliste açıklamış olduğum 10 kişilik yeni mühendis teknik kadrosu ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Teknik ekibimizi eğitimi için gerekirse yurtdışına göndereceğiz. Gerekli eğitimleri aldıktan sonra Siirt ilimizin daha güzel ve daha modern bir şehircilik anlayışına kavuşturulması için çalışacaklardır. Yeni nesil genç arkadaşlarımız ile çok yakında çalışmaya başlayacağız. Belediyemizde yeni göreve başlayacak arkadaşlarımız şu şekilde:

M. Şirin Bark, SİSKİ Sayaç Müdürlüğünden Zabıta Müdürlüğüne, Mehmet Demir, Zabıta Müdürlüğünden İtfaiye Müdürlüğüne, itfaiye eri Şükrü Esen, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğüne, Memur Nasih Oran, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü ve Belediye Başkan danışmanlığına, Mahmut Hekimoğlu, Zabıta Müdürlüğünden Gelir Şefliğine, temizlik işçisi Kenan Sezgin, Temizlik İşleri Sorumluluğuna, Yaşar Oktay, Fen İşleri işçiliğinden Akaryakıt Sorumluluğuna, M. Şirin Elinç Genel Yönetim işçiliğinden Hal Birimi Sorumluluğuna, Sabri Kayakçı, zabıta baş komiserliğinden Hal Müdürlüğüne, M. Fuzuli Adıgüzel, Mühendislik görevinden SİSKİ Müdürlüğüne atandı.

Dışarıdan yeni atanan 3 personelin görevleri ise şöyle:
Ferhat Taşçı, Ziraat Mühendisi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne, İzzettin Oktay ,Veteriner Hekimi Veteriner Müdürlüğüne, Sidar Zana Bilir, Radyo Televizyon Yüksek Okulu mezunu Basın Yayın ve Halklar ilişkiler Müdürlüğüne atandı. Geri kalan birimlerdeki değişimler de yakında açıklanacak" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2009 Cuma 12:06:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?