3
Mayıs
2024
Cuma
SİİRT

Belediye'ye giriş-çıkışlar artık gözleniyor

Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül’ün talimatıyla, belediye binasına ve başkanlık makamına yapılan giriş-çıkışları kontrol etmek amacıyla, belediye içerisinde kamera sistemi oluşturuldu.

Siirt Belediyesi’nde, güvenliği sağlamak ve belediyeye gelen vatandaşlara verilen hizmeti kontrol etmek amacıyla bina içinde kamera sistemine geçildi.

Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül’ün talimatıyla, belediye binasına ve başkanlık makamına yapılan giriş-çıkışları kontrol etmek amacıyla, belediye içerisinde kamera sistemi oluşturuldu. Güvenlik amacıyla 3 ayrı yere takılan kameralar sayesinde, belediye personeli ve ziyaretçiler gün boyu izlenebiliyor. Belediye Başkanı Mervan Gül, mesai süresince sürekli kayıt yapan kameralar sayesinde, güvenliğin sağlanmasının yanı sıra, vatandaşlara verilen hizmetin de daha yakından takip edilebildiğini belirterek, "Amacımız, teknolojik nimetinden faydalanarak, vatandaşlara belediyede verilen hizmeti yakından görmek ve belediye binası içinde disiplin ve otorite sağlamaktır. Güvenliğin yanı sıra, belediyeye gelen vatandaşlara sunulan hizmetleri kontrol etmek amacıyla kamera sistemi oluşturuldu" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2005 Çarşamba 13:25:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?