5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Belediyeye motorize çöp ekibi

SİİRT BELEDİYESİ'NE MOTORİZE ÇÖP EKİBİ

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, Ekim ayı Belediye Meclis üyelerini 2011 yılı için yapılacak olan temizlik ihalesi konusunda bilgilendirdi.

Göreve geldiği günden beri Siirt'in çağdaş, modern, yaşanılabilir bir kent olması için çeşitli projeleri hayata geçirerek vatandaşlardan büyük takdir toplayan Belediye Başkanı Selim Sadak, "Daha temiz bir Siirt için sürdürülen çalışmalarda 2011 yılından itibaren kurulacak motorize temizlik ekipleri ile Siirt bir ilke daha imza atacak. Temizlikte yüzde 80 oranında başarılı olduk. 2011 yılında temizlik anlamında yeni projeler geliştirdik. Öncelikli olarak halkın temizlik konusunda bilinçlendirilmesi için

iki pilot mahallenin seçilerek kadınlardan oluşan ekipler tarafından çöp poşetleme ve çöp toplama saatleri hakkında bilgilendirme yapılacak. Bunun yanı sıra halen var olan hazır kıta çöp ekiplerinin geliştirilerek motorize çöp ekipleri kurulacağız. Ekipler sürekli olarak il merkezinde seyir halinde olacaklar ve biriken çöplere en kısa zamanda müdahale edecekler" dedi.

Yapılan konuşmalar ardından belediye Ekim ayı meclis toplantısı 5 yıllık çalışma raporunun onaylanmasıyla sonuçlandı.

SİİRT BELEDİYESİ'NE MOTORİZE ÇÖP EKİBİ
SİİRT BELEDİYESİ'NE MOTORİZE ÇÖP EKİBİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2010 Çarşamba 17:33:01
Güncelleme :6 Ekim 2010 Çarşamba 17:45:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?