5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Bilgen için internet sitesi açıldı

İSRAİL DONANMASININ KATLETTİĞİ İBRAHİM BİLGEN İÇİN İNTERNET SİTESİ AÇILDI

İsrail'in, Mavi Marmara gemisine saldırısı sonucu hayatını kaybeden İbrahim Bilgen için yakınları ve sevenleri tarafından internet sitesi açıldı.

İsrail'in Gazze'ye yönelik uyguladığı ambargoyu kırmak amacıyla 32 ülkenin katılımıyla hazırlanan insani yardım gemisi Mavi Marmara'ya Siirt'i temsilen İbrahim Bilgen ve Metin Yardım katılmıştı. Yardım gemisine uluslararası sularda İsrail donanması tarafından saldırı düzenlenmiş saldırıda Metin Yardım yaralanırken İbrahim Bilgen vücuduna aldığı 4 kurşun ile hayatını kaybetmişti. İbrahim Bilgen için Siirt'te tüm dünyaya ibret olacak bir karşılama düzenlenmiş ve Bilgen'in cenazesi Şeyh Musa Mezarlığı'nda defnedilmişti. Bilgen'in sevenleri İbrahim Bilgen tarafından bu süreçte yaşanan tüm gelişmelerin yer aldığı bir internet sitesi hazırladı.

Sevenleri tarafından açılan www.ibrahimbilgen.com internet sitesinde Bilgen'in özgeçmişi, fotoğrafları, kendisi ile ilgili yazılan şiir, makale, yorumlar ve haberlerin yanı sıra Bilgen'e ait çok sayıda fotoğraf ve videoya yer verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2010 Cuma 10:01:01
Güncelleme :2 Temmuz 2010 Cuma 10:20:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?