9
Mayıs
2024
Perşembe
SİİRT

Bir kez daha kendini yakmak istedi

BUNALIMA GİREN İTFAİYECİ İKİNCİ KEZ KENDİSİNİ YAKMAK İSTEDİ

Siirt'te 4 Ocak 2011 tarihinde Atatürk anıtı önünde kendini yakmak isteyen şahıs, bu kez Valilik önünde kendini yakmak istedi.

Siirt itfaiyesinde çalışan C.A, girdiği bunalım sonucu 4 Ocak tarihinde Siirt Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk anıtı önüne 07 AHM 62 plakalı aracı ile gelerek kendine ve aracına benzin döktükten sonra ateşe vermişti. Meydanda güvenlik nedeniyle bulunan polis ekiplerinin durumu fark etmesi üzerine kurtarılan C.A, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılan C.A, dün gece yarısı Vali Konağı önünde 5 litrelik bir benzin bidonun içindeki benzini yoldan

geçen araçlara dökerek yakmaya çalıştı. Vali Konağı önündeki nöbet tutan bekçilerin durumu fark etmesi üzerine olay polise bildirildi. Polis memurları alkol aldığı iddia edilen şahısı sakinleştirmeye çalıştı. C.A. bulunduğu yerdeki bir aracın üzerine çıkarak üzerine benzin dökerek yakmaya çalıştı. Üzerine benzin dökerek çakmağı çakan C.A'nın atkısını alev aldığı fark eden polis memurları yanlarında bulunan yangın söndürme tüpü ile şahsa müdahale etti. C.A isimli itfaiyeci, polis otosuna bindirip Siirt

Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yeri inceleme ekipleri gerekli çalışmaları yaptıktan sonra, yola ve araçlara dökülen benzinin temizlenmesi için itfaiye aracı çağrıldı.

Bunalıma girdiği ve psikolojik sorun yaşadığı öğrenilen C.A'nın, Akıl ve Ruh Sağlığı Merkezi'ne sevk edileceği öğrenildi.

BUNALIMA GİREN İTFAİYECİ İKİNCİ KEZ KENDİSİNİ YAKMAK İSTEDİ
BUNALIMA GİREN İTFAİYECİ İKİNCİ KEZ KENDİSİNİ YAKMAK İSTEDİ
BUNALIMA GİREN İTFAİYECİ İKİNCİ KEZ KENDİSİNİ YAKMAK İSTEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2011 Perşembe 15:02:00
Güncelleme :13 Ocak 2011 Perşembe 23:03:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?