5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Bu da okuma çadırı

SİİRT'TE OKUMA ÇADIRI AÇILDI

Siirt Anadolu Öğretmen Lisesi'nin okuma çadırı törenle açıldı. SODES kapsamında hazırlanan bir proje dahilinde hizmet vermeye başlayan çadır bir ay boyunca kentin değişik semtlerine kitapseverlerle buluşacak.

Araç trafiğine kapalı olan Güres Caddesi'nde hizmet vermeye başlayan çadırın açılışı Milli Eğitim Müdür yardımcısı İsa Güneş tarafından yapıldı. SODES projelerinin ufuk açıcı projeler olduğunu belirten Güneş, "SODES kapsamında ilde ve bölgede çok güzel, ufuk açıcı çalışmalar gerçekleştiriliyor. Bu ilginç projelerden birisi de öğrencilerimiz başta olmak üzere kitap severlere hizmet verecek olan bu okuma çadırıdır. Bu projede emeği geçenleri kutluyorum" dedi.

Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Abdülhamit Yeşil, bir ay boyunca açık kalacak olan okuma çadırının öğrencilerin yanı sıra yetişkin kitapseverlere de hizmet vereceğini belirtti. Yeşil, "Çadırımız aralarında kentin varoş mahallelerinin de dahil olduğu 6 değişik yerde kitap severlere hizmet verecek. Çadırda bulunan kitaplar, öğrencilerin yanı sıra yetişkinlerin de ilgisini çekecek niteliktedir. İsteyen öğrenci veya yetişkinlerimiz bir gün boyunca çadırdaki kitapları okuyarak zamanlarını değerlendirebilecek ve bilgilerini arttırma imkanı bulabilecektir" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2010 Çarşamba 09:45:02
Güncelleme :31 Mart 2010 Çarşamba 18:57:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?