5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Bu maçı dostluk kazandı

SİİRT'TE POLİS HAFTASI ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Türk Polis Teşkilatının 165'nci kuruluş yıldönümü etkinlikleri emniyet üst düzey yöneticileri ile basın mensupları arasında yapılan halı saha maçı ile sona erdi.

Emniyet Müdürlüğü'ne ait halı sahada yapılan maçta Emniyet Müdür yardımcısı Sinan Beyenir'in kaptanlığındaki emniyet şube müdürlerinden oluşan takım ulusal ve yerel basın organlarının muhabirlerinden oluşan takımla karşılaştı. Çekişmeli geçen maç sonunda Emniyet Müdürlüğü takımı 10-7 kazandı. Emniyet Müdürü Celali Topuz, dostluk içinde geçen maçın kazananı olmadığını belirtti ve her iki takımın oyuncularını kutladı. Topuz, "Emniyet teşkilatının 165'nci kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlediğimiz etkinlikler bu maçla sona erdi. Bu maçın kazananı yok. Bu maçı dostluk kazandı. Her iki takımın oyuncuları çok güzel bir maç ortaya koydular. Sürekli bir koşuşturma içerisinde olan her iki mesleğin elemanları stres atma imkanı buldular" dedi.

Topuz daha sonra hazırladıkları dostluk kupasını, basın takımının kaptanı Umut Gazetesi Sahibi Mehmet Esmeroğlu' na verdi. Emniyet Müdürlüğü maça katılan oyunculara tatlı ve meyve ikramında bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2010 Çarşamba 17:30:04
Güncelleme :15 Nisan 2010 Perşembe 10:17:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?