4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİİRT

Buca Spor'u yeneceğimize inanıyorum

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi Yükselme Grubu'nda mücadele eden Siirtspor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Bucaspor maçının hazırlıklarını mutlak galibiyet parolasıyla sürdürüyor.
Siirt Atatürk Stadı'nda Teknik Direktör Mustafa Özer nezaretinde yapılan antrenmanda futbolcuların hayli hırslı ve istekli oldukları dikkat çekti. Mustafa Özer, antrenmanda istediğini yapamayan futbolcuları sert bir dille uyardı. Antrenman düz koşu ve pas çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi.
Teknik Direktör Mustafa Özer, hedeflerinin A Kategorisi'ne yükselmek olduğunu belirterek, "A Kategorisi'ne yükselmek için her türlü gayreti göstereceğiz. Yükselme grubunda oynayacağımız tüm maçlara galibiyet için çıkacağız. Puan kaybetmeye tahammülümüz yok. Hafta sonu kendi sahamızda karşılaşacağımız Bucaspor'u yeneceğimize inanıyorum. Geçen sezon A Kategorisi'ne yükselmeyi son maçta kaçırdık. Bu sezon A Kategorisi'ne çıkacağız" diye konuştu.
Bu arada, antrenmanı izleyen Kulüp Başkanı Beşir İlçin, Bucaspor maçının galibiyet primini 2 bin YTL olarak belirlediklerini söyledi.
.
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2006 Salı 14:47:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?