5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Çevre eğitimi sertifikaları verildi

Siirt'te düzenlenen Erozyon ve Çevre Eğitimi konulu seminer sona erdi. Katılımcılara sertifikaları verildi.

TEMA Vakfı ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın işbirliğiyle Siirt'te düzenlenen 4 gündür Halk Eğitim Merkezinde TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Lütfü Baş, Namık Kemal Üniversitesi Öğretim Üyesi Profesör Doktor Mehmet Altın ve TEMA vakfı Eğitim Bölüm Başkanı Celal Ergün tarafından verilen "Erozyon ve Çevre Eğitimi" Konulu seminer sona erdi. Seminere katılan 64 katılımcıya Siirt Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlenen bir tören ile MEB ve TEMA tarafından sertifika ve Eğitim semineri ayrıca TEMA çalışma ile ilgili brifingin içinde bulunduğu CD verildi.

TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Lütfü Baş, seminerde olumlu gelişmeler yaşandığını belirterek "Milli Eğitim Bakanlığı ve TEMA Vakfı işbirliği ile düzenlenen 4 günlük seminerimiz burada sona ermiştir. Seminere katılan katılımcı arkadaşlarımın burada almış oldukları eğitimin en kısa sürede çevrelerine yayacaklarından ve her birinin birer TEMA gönüllüsü olarak çevreye gereken önemi vereceklerine inanıyorum" dedi.

Sertifika törenine MEB temsilcisi İrfan Sarık, TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Lütfü Baş, Namık Kemal Üniversitesi Öğretim Üyesi Profesör Doktor Mehmet Altın, TEMA vakfı Eğitim Bölüm Başkanı Celal Ergün, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Atalay, Selami Değer Lisesi Müdürü Nurettin Kebapçı, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2009 Cumartesi 14:31:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?