4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİİRT

Çocuk yuvasına park hediyesi

Siirt'te, işadamı Kadir Demirhan tarafından Saraçoğlu Kimsesiz Çocuklar Yuvası için yaptırılan park törenle hizmete açıldı. 

Havai fişek eşliğinde gerçekleşen park açılışına, Siirt Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve eşi Gül Mutlu, İl Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Demirci ve çok sayıda davetli katıldı. Parkın açılışında bir konuşma yapan Vali Mutlu, devlet ve millet olarak birlik ve beraberlik içinde yoksul insana yardımcı olmanın birinci görev ve sorumluluk olduğunu belirterek, "Bu şehirde yaşayan her insanımızın yüreği bizlerle çarpıyor ve buradaki yavrularımıza en güzel duygularla yaklaşıyor. Bizler varlığımızla bir şeyleri yapmaya çalışıyoruz. Bu manada Siirtli işadamımız Kadir Demirhan beye yaptığı katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. 

Maddiyattan çok maneviyat ihtiyaçları olan kimsesiz çocuklara yaklaşmanın önemli olduğunu ifade eden işadamı Demirhan ise, "Kaderlerinde hayata bu şekilde başlamak olan bu çocuklarımızın sorumluluğu hepimizin sırtındadır, ancak onların maddi katılardan çok manevi katkılara ihtiyacı var. Çok küçük çabalarla çocuklarımızın yüzünde gördüğümüz mutluluk Allah'ın bize bir lütfudur" dedi. 

Konuşmaların ardından Vali Mutlu ve işadamı Kadir Demirhan tarafından oyun parkının açılışı yapıldı. Oyun parkına kavuşmanın sevincini yaşayan yurt öğrencilerinin mutluluğu gözlerinden okundu.
.
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2006 Salı 16:27:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Çakır Yazıcı IP: 85.106.228.xxx Tarih : 3.07.2006 13:39:20
Koç Holdingin 81 ilde gerçekleştirdiği ve koordinatör olarak seçilen bayilere başlangıç fonu olarak 5 bin ABD doları yatırdığı 80 nci Yıl etkinlikleri kapsamında "Ülkemiz İçin" kampanyası ile yaptırdığınız bu ufak ama anlamlı hediyeleri kendinize mal etmeniz etik açıdan hiç te uygun bir davranış değildir. Umarım Koç Topluluğunun bu nezih ve anlamlı projesini ayrı bir mekanda halkla birlikte kendinize mal etmeden bu yanlışlığı telafi edersiniz. İl Valisini bile yanlış yönlendirdiğiniz bu olayın tekrar yaşanmaması dileğiyle.