3
Mayıs
2024
Cuma
SİİRT

Çocuklar Valiyi ziyaret etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri Siirt Valisi Murat Yıldırım'ı makamında ziyaret etti.

Vali Yıldırım kabulde yaptığı konuşmada, "Çocuklar bizim geleceğimizdir. Bunun için her toplum, çocuklarına sahip çıkmak, onların en iyi biçimde yetişmelerini sağlamak zorundadır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, milletimizin dünyanın geleceğini kuracak olan çocuklara verdiği üstün değerin bir göstergesidir. En değerli varlığımız olan çocuklarımızın, güzel bir ortamda yetişmeleri ve hiçbir sıkıntı ve güçlük çekmeden hayatlarını sürdürmeleri temel amaçlarımız arasında olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını tebrik ediyorum" dedi.

Vali Yıldırım, daha sonra makamını sembolik olarak 7–C sınıfı öğrencisi Meryem Polat’a bıraktı. Polat, valilik makamında toplumsal mesajlar verdi. Herkesin ağaçlandırma ve temizliğe çok dikkat etmesini isteyen ve bu konuda Belediye Başkanı ile telefonla görüşen Polat, "Anne ve babalara sesleniyorum. Kızlarınızı mutlaka okutun. Geleceğimiz, okumuş, aydın annelerin elindedir. Onun için ne olursa olsun mutlaka çocuklarınızı okutun" dedi. Vali Murat Yıldırım, sembolik değişim töreninin ardından öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Hifzullah Eryeşil - Kenthaber / Siirt
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2005 Cuma 13:23:27
Güncelleme :26 Nisan 2005 Salı 13:40:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?