5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Devlet Bakanı Bağış Siirt'te

DEVLET BAKANI BAŞ MÜZAKERECİ BAĞIŞ SİİRT'TE

Devlet Bakanı Başmüzakereci Egemen Bağış, babasının ölüm yıldönümü nedeniyle Siirt'te geldi.

İşadamı Ethem Sancak'la birlikte özel bir uçakla Siirt Havaalanı'na gelen Bağış, Vali Necati Şentürk, Siirt Milletvekilleri Afif Demirkıran ve Yılmaz Helvacıoğlu, Belediye Başkanı Selim Sadak, STSO Başkanı Güven Kuzu ve diğer yetkililer tarafından karşılandı.

Başmüzakereci Bağış, havaalanında kendisini bekleyen DTP'li Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak ile ayaküstü yaklaşık 5 dakika görüştükten sonra hava alanından ayrıldı. Havaalanından sonra valiliğe geçen Bağış, kendi memleketi Siirte 5'nci kez geldiğini belirterek, "Siirt'e 5'nci gelişim. Vali beyle görüşmemden sonra Siirt Lisesi'nin gecesine katılacağım. Daha sonra babamın vefatının 20. yıldönümü nedeniyle okutturacağım mevlide katılacağım" dedi.

Gündemle ilgili soruları Siirt Lisesi'nin gecesinde cevaplandıracağını belirten Bakan Bağış, önümüzdeki seçimlerde Siirt'ten milletvekili adayı olacağı şeklinde dedikoduların bulunduğunun hatırlatılması üzerine Siirt'in başarılı milletvekillerinin bulunduğunu, böyle bir şey olsaydı yıllar önce yapacağını ve kendisinin de onlara yardımcı olmaya çalıştığını sözlerine ekledi. AK Parti binasında partililere hitap edecek olan Bağış daha sonra Siirt Lisesi'nin gecesine ve ardından mevlide katılacak.

Bakan Bağış, yarın 12.30 da Siirt'ten ayrılacak.

DEVLET BAKANI BAŞ MÜZAKERECİ BAĞIŞ SİİRT'TE
DEVLET BAKANI BAŞ MÜZAKERECİ BAĞIŞ SİİRT'TE
DEVLET BAKANI BAŞ MÜZAKERECİ BAĞIŞ SİİRT'TE
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2009 Cumartesi 18:20:04
Güncelleme :10 Ekim 2009 Cumartesi 19:10:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?