5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Düğüne kan bulaştı!

SİİRT'TE DÜĞÜNE KAN BUŞALTI: 2 ÖLÜ, 2 YARALI

Siirt merkezde yapılan bir düğünde aynı aşirete mensup iki kişi arasına çıkan kavgada bıçaklar çekildi. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kooperatif Mahallesi'nde yapılan bir düğünde iddialara göre Dideran aşiretine mensup iki genç arasında kız meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tarafların da katılması büyüyen tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda Devlet Hastanesi Müdürü Abdurahman Tetik'in kardeşi Mehmet Can Tetik kalbinden aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralanırken çıkan kavganın iki aile arasında büyümesi ile olayda 4 kişi yaralandı. Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Mehmet Can Tetik kalbine aldığı bıçak darbesi ile hayatını kaybederken, Mehmet Şirin Tetik kan kaybından kurtarılamadı. Diğer Lokman Tetik ve Mehmet Tetik isimli yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

Gece geç saatlerde Siirt Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne yaralıların getirilmesi ile toplanan aşiret mensuplarının oluşturduğu kalabalık nedeniyle hastane önünde çevik kuvvet ekipleri önlem aldı. Ölen ve yaralıların yakınları sinir krizi geçirdi. Cenazeler gerginlik nedeni ile Acil Servis kapısından çıkarılamadı. Hastane arka kapısından çıkarılan cenazeler ambulansa bindirilerek otopsi için Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. İl merkezinde gerginlik hakim. İki aile arasında olası çatışmalara karşı emniyet güçleri güvelik önlemleri aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2010 Pazartesi 09:13:02
Güncelleme :18 Ekim 2010 Pazartesi 10:16:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?