4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİİRT

DYP Genel Bşkan Yardımcısı İl'de

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkan Yardımcısı Gültekin Uysal ve beraberindeki heyet bir dizi incelemeye katılmak üzere Siirt'te geldi.

DYP Genel Başkan Yardımcısı Gültekin Uysal, Gençlik Kolları Genel Başkanı Durul Türkmen, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Aytekin, Diyarbakır İl Başkanı Hamza Ensarioğlu, Gaziantep İl Başkanı Ali Yarkataç, Elazığ İl Başkanı Ufuk Çetinkaya, Tunceli İl Başkanı Ahmet Tok, Adıyaman İl Başkanı Kenan Ketenci, Batman İl Başkanı Hasan Kurt, Malatya İl Başkanı Çetin Yalvaç Siirt'te bir araya geldi.
DYP Genel Başkan Yardımcısı Uysal, siyasetin son dönemece girmesi sebebiyle Siirt'e geldiklerini belirterek, "Milletin derdini anlamak sonrada icraata dönüştürmek gerekiyor. Bunun için bugün yollardayız. Birçok sıkıntımız var, eğitimden sağlığa, bu bölgelerin çok farklı sıkıntıları var, diğer bölgelerin çok farklı sıkıntıları var" dedi.
 
DYP olarak milletin ortalama cari yaşantısıyla, inançlarıyla, değerleriyle örtüşen ama diğer yandan ülkeyi daha ileriye taşıyacak siyaseti Türkiye'de hakim kılmaya gayret göstereceklerini söyleyen Başkan Uysal, "İşimiz çok zor. Partimizin 2002 yılında barajın altında kalması bizim için üzücüdür. Ama kendi adımıza sorgulamayı yaptığımızda doğru istikamette gittiğimiz kanaatindeyim" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2006 Cumartesi 17:18:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?