5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Eker, esnaftan destek istedi

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Siirt'te esnafı ziyaret etti.
Öğretmen Evi'nde tarımla ilgili sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katıldığı bir toplantıdan sonra, kalabalık bir partili grubu ile Cumhuriyet Caddesi'ne giden Tarım Bakanı Mehdi Eker buradaki vatandaşlarla görüşerek partisine destek istedi.
 
Partili heyet vatandaşlara kırmızı karanfil verdi. Bir seyyar çiğ köftecinin ikramda bulunduğu Bakan Eker'e Siirt battaniyesi de hediye edildi. Bakan Eker, Siirt battaniyesi hakkında da bilgi aldı. Bir GSM bayisinden '0533 321 21 21' numarasını isteyen Bakan Eker'e esnaf, bu numaranın satıldığını ancak kendisine 56 numaralı bir numara verebileceğini söyledi.

Esnaf, 21 numaralı hattın daha önce Bakanlara verildiğini belirtti. Kuyumcular Çarşısı'nın bir bölümünü de ziyaret eden Bakan Eker, Fatih Pasajı esnafı ile görüştükten sonra Diyarbakır'a gitmek üzere Siirt'ten ayrıldı. Bakan Eker'e esnaf gezisinde Milletvekilleri Afif Demirkıran ve Yılmaz Helvacıoğlu, Belediye Başkan Adayı Kasım Keremullah Ceylan, İl Başkanı Bayram Kızılay ve kalabalık bir partili grubu
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 10:47:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?