3
Mayıs
2024
Cuma
SİİRT

Elebaşına destek için kepenk kapadılar

Siirt’te bazı esnaf, bölücü terör örgütü PKK/KOGRA-GEL elebaşısı Abdullah Öcalan’ın Kenya’da yakalanarak Türkiye getirilişinin 6. yıldönümünü kepenk kapatarak protesto etti. Ancak, bazı vatandaşlarınişyerlerini açarak eyleme destek vermediği görüldü.

Siirt’te bazı esnaf, PKK/KOGRA-GEL elebaşısı Abdullah Öcalan’ın Kenya’da yakalanarak Türkiye getirilişinin 6. yıldönümü olan 15 Şubat gününde, olayı kepenk kapatarak protesto etti. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı şehir merkezinde olayı protesto eden esnaf, polis kamerası tarafından tespit edilirken, bazı vatandaşların sabah saatlerinde işyerlerini açarak eyleme destek vermediği görüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2005 Salı 12:29:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
YAZICAM GÜVENEMEDİM IP: 85.96.2.xxx Tarih : 8.03.2005 13:43:16
bu katil şerefsizin hala neyini savunuyor bu adamlar anlamadım!! zaten teslim olduğunda bile iki yüzlü riyakar şerefsizce yalakalık yaptı ve davasına sahip çıkmayan bu adamın taraftarlarıda aynı karakterdedir diye düşünüyorum. bu geri zekalıları çok ciddiye almamak lazım. yada ekmek yedikleri bu toprakları terketsinler,kuzey ıraktaki arkadaşlarının yanına gitsinler, nankör şerefsizler.