4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİİRT

En çok kitap okuyan öğrenciye altın

Siirt Halide Kutlualp İlköğretim Okulu'nda öğrenciler arasında kitap okuma yarışması düzenlendi. Yarışmada en çok kitap okuyan öğrenciler, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Demirci tarafından altınla ödüllendirdi. 

Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Demirci, okullarda kitap okumayı yaygınlaştırmak istediklerini belirterek, "Öğrenciler arasında rekabet ortamı oluşturmak ve okumayı özendirmek amacıyla Halide Kutlualp İlköğretim Okulu'nda 2. dönemden itibaren kitap okuma yarışması düzenledik. 1. ve 2. kademeden yarışmaya katılan ve dereceye giren yavrularımızı çeşitli hediyelerle ödüllendirdik. Öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak istiyoruz. Bunun için çeşitli aktiviteler düzenliyoruz. Ayrıca başlattığımız 'Ayın Öğrencisi' uygulamasında da işitme ve konuşma engelli arkadaşına sahip çıkarak, hiçbir zaman desteğini eksik etmeyen, ona karşı sürekli hoşgörü ile yaklaşan Halide Kutlualp İlköğretim Okulu 7/B sınıfı öğrencisi İbrahim Elma, ayın öğrencisi seçildi. Bu örnek davranışlarından dolayı kendisini kutluyorum" dedi. 

Öğrenciler arasında düzenlenen kitap okuma yarışmasında birincilere çeyrek altın, ikincilere kol saati, üçüncülere ise test kitabı hediye edildi.
iha
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2007 Cumartesi 15:34:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?