5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Eruh MYO'ya öğrenci alımı

Siirt Üniversitesi bünyesinde kurulan Eruh Meslek Yüksek Okuluna bu yıl öğrenci alınacak. Okul bu yıl fıstık tarımı ve işleme teknolojisi, organik tarım ve süt ürünleri teknolojisi bölümlerine öğrenci alacak.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Ziyadanoğulları, üniversitenin hızlı bir şekilde gelişimini sürdürdüğünü belirti. Prof. Dr. Ziyadanoğulları, yaptığı açıklamada "Üniversitemiz hızlı bir şekilde gelişimini tamamlıyor. Yeni bölümler açılırken öğrenci sayımızda hızla artıyor. Bu yıl değişik fakülteler bünyesinde yeni bölümler açtık. Bunun yanı sıra Eruh Meslek Yüksek Okulu da bu yıl eğitim ve öğretime başlayacak. Bu okulumuza da ilimiz ekonomisindeki önemini göz önünde bulundurarak, fıstık tarımı ve işleme teknolojisi bölümü, organik tarım ve süt ürünleri teknolojisi bölümleri açılacak.

Siirt'teki meslek yüksek okulu bünyesinde de işletme ve inşaat teknolojileri bölümlerine bu yıl ilk defa öğrenci alınacak. Siirt'teki meslek yüksek okulundaki öğrenci sayısı yeni bölümlerin açılması ile birlikte bin 800'e ulaşmış olacaktır" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2009 Pazartesi 13:06:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
veysel ilhan IP: 80.72.94.xxx Tarih : 28.07.2009 18:32:31

ilçemiz için hayırlı olur inşallah.gerçekten hakkediyoduk güzel günlerin umuduyla esen kalın...