4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİİRT

Eruh'da ağaç dikme kampanyası

Eruh İlçesi'nde, kaymakamlık tarafından başlatılan "Yeni Bir Eruh İçin El Ele" adlı ağaçlandırma kampanyasıyla kent yeşile büründü. 

Yıllarca teröre maruz kalan Eruh İlçesi, Kaymakam Erhan Günay tarafından organize edilen ağaçlandırma kampanyasıyla canlandırılıyor. 

Kaymakam Günay ile birlikte ilçedeki okullarda düzenlenen ağaç dikme törenlerine katılan İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Demirci, ilçe daire amirleriyle birlikte okulların bahçesine bin adet ağaç fidanı dikti. İlçeye bağlı köy ve mezralarda ağaçlandırma çalışmalarının devam edeceğini kaydeden Kaymakam Günay, Eruh İlçesi'nde de yapılanma ve modernizasyon çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek, "İlçemizde başlatmış olduğumuz çalışmaların ilk etabında ağaçlandırma kampanyasına start verdik. İlçe merkezi, köy ve mezralarda bulunan okulların bahçelerine bin adet fidan diktik. Öğrencilerin sorumluluk almaya başlaması ve doğaya önem vermesi açısından her öğrenciye 1 adet fidan diktirdik" dedi. 

Günay, ağaç dikme törende yaptığı konuşmada, ağaçların doğadaki önemine ve ağaç sevgisine değinerek, tüm öğrencilerden dikilen ağaçları korumalarını ve büyütmelerini istedi.
İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2006 Salı 17:49:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?