3
Mayıs
2024
Cuma
SİİRT

Esnaf derdini Vali Yıldırım'a anlattı

Siirt Valisi Murat Yıldırım, kent dışındaki Küçük Sanayi Sitesi’nde kalan esnaf ve sanayicileri ziyaret etti. Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mansur Özkılıç, esnaf adına site önünden geçen şehirlerarası yolun, sitenin içinden geçmesi talebinde bulundu.

Küçük Sanayi Sitesi’ni gezen Yıldırım, esnafların sıkıntılarını yerinde dinledi. Esnaf ziyaretinde Vali Yıldırım’a Belediye Başkanı Mervan Gül de eşlik etti. Ardından Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mansur Özkılıç’ın makamına geçen protokol mensupları, burada söz konusu sitenin sorunları hakkında bilgi aldı.

Vali Yıldırım, yaklaşık 15 yıldır inşası süren ve yeterli ödenek sağlanamadığı için yatırıma açılamayan organize sanayi bölgesinin bu yıl tamamlanacağını belirterek, "Memleketin sorunlarını çözmek için müteşebbisle sık sık biraraya geliyoruz. Sorunları çözmeye çalışıyoruz. İl problemlerini yakından biliyorum ve problemlerinin çoğunu da çözdük. Her zaman esnafımızın yanındayız. Tüm sıkıntılarını paylaşmaya hazırız" dedi.

Küçük Sanayi Sitesi’nin yol, su ve altyapı sıkıntılarını Yıldırım’a anlatan Başkan Özkılıç, esnafların yaşadığı sıkıntıları çözmek adına destek isteyerek, Küçük Sanayi Sitesi’nin önünden geçen şehirlerarası yolun sitenin içinden geçmesi talebinde bulundu.

Yıldırım ve Gül, esnaf ve sanayicilerin sorunlarını tek tek not alarak, çözüm getireceklerini ve bunun takipçisi olacaklarını vurguladı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2005 Pazar 19:00:15
Güncelleme :28 Haziran 2005 Salı 17:22:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?