3
Mayıs
2024
Cuma
SİİRT

Esnaftan Başbakan'a dondurma ikramı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçim bölgesi olan Siirt’teki gezisinin 2. gününde, programı çerçevesinde Fatih Çarşısı esnafıyla bir müddet sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. Siirtli esnaf, Başbakan Erdoğan’a dondurma ikram etti.

Çeşitli açılışlara katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere Siirt’e gelen Başbakan Erdoğan, beraberindeki Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ile birlikte kentteki incelemelerini sürdürüyor. Bulvar Caddesi’ndeki esnafla görüşen Başbakan Erdoğan ve beraberindekiler, daha sonra Belediye Başkanı Mervan Gül’ü makamında ziyaret etti. Erdoğan, Başkan Gül ile basına kapalı yaptığı toplantının ardından yapımı tamamlanan Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Bulvarı’nın çevre düzenlemesini inceledi.

Başbakan Erdoğan bugünkü programı çerçevesinde, Hedef Holding tarafından yapılan Hazır Giyim Konfeksiyon Fabrikası’nın temel atma törenine katıldıktan sonra Ziyaret Beldesi’ne geçerek "Veysel Karani ve Anne Sevgisi" adlı programa katılacak. Ardından Baykan ve Kurtalan ilçelerine gidecek olan Başbakan Erdoğan, öğrenci yurdunun temel atma törenlerinin açılışını gerçekleştirecek.

Bu arada, Siirt’teki programında Başbakan Erdoğan için geniş güvenlik önlemleri alınırken, keskin nişancılar ve özel hareket timleri de yüksek binaların çatılarına konuşlandırıldı. Başbakanı katıldığı gezilerde gölgesi gibi takip eden Nil Demirkazık, esnaf ziyaretleri sırasında da Erdoğan’a ulaşmak isteyince polis engeline takıldı. Erdoğan’ın esnafı ziyaret ettiği Fatih Çarşısı’na alınmayan Demirkazık, vatandaşlarla birlikte başbakanı izlemekle yetindi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2005 Cumartesi 20:54:55
Güncelleme :9 Mayıs 2005 Pazartesi 16:56:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?