5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Esnaftan Sadak'a teşekkür

SANAYİ SİTESİ ESNAFINDAN BAŞKAN SADAK'A TEŞEKKÜR

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, Sanayi Sitesi'nde yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde incelemek için siteye gerçekleştirdiği ziyaret sırasında esnaf tarafından büyük bir ilgiyle karşılanırken, Sanayi Sitesi esnafı yapılan çalışmalar için Belediye Başkanı Selim Sadak'a teşekkür etti.

2010 yılı hizmet çalışmaları kapsamında Siirt Belediyesi bünyesinde yürütülen şehir içi yolların beton asfalt ile asfaltlama çalışmalarında sona yaklaşılırken halen Sanayi Sitesi'nde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde incelemek ve çalışmalar hakkında bilgi almak amacıyla Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, Sanayi Sitesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak yapılan asfalt çalışmalarını inceleyen ve yetkilerden konu ile ilgili bilgi alan Başkan Sadak, daha sonra sitede bulunan esnafı ziyaret etti. Sanayi Sitesi esnafı tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Belediye Başkanı Sadak'a, belediye tarafından yapılan asfaltlama çalışmaları için teşekkür edildi.

Sadak, göreve geldikleri günden bu yana Siirt'te yaşayan tüm kesimlerin huzurlu, temiz, yaşanılabilinir çağdaş bir kent yaratma çabasında olduklarını ifade ederek, Siirt halkının hak ettiği yaşam standartlarına ulaşması için yoğun bir çaba içinde olduklarını söyledi.

SANAYİ SİTESİ ESNAFINDAN BAŞKAN SADAK'A TEŞEKKÜR
SANAYİ SİTESİ ESNAFINDAN BAŞKAN SADAK'A TEŞEKKÜR
İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2010 Perşembe 12:19:03
Güncelleme :3 Aralık 2010 Cuma 01:23:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?