5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Fakire 20 bin ton kömür

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarınca il genelinde 20 bin ton kömür yoksul vatandaşlara dağıtılacak.

Siirt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından dağıtılacak olan kömürlerin 6 bin tonunun il merkezi ve bağlı köylerde dağıtılacağını belirten Vakıf Müdürü Aydın Şakar, "İl genelinde 20 bin ton civarında kömür yoksul vatandaşlara dağıtılacak. Bu kömürün 6 bin tonu Siirt il merkezinde dağıtılacaktır. Vakfımızda dosyası bulunan muhtaç durumdaki vatandaşlar kömür yardımından yararlanacaktır. Bu kömürlerin dağıtımına başladık. Sobaların yakılma mevsimine girmeden önce kömür dağıtımını tamamlayarak yoksul vatandaşlarımızın üşümemesini sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

Şakar, kimsesiz, yaşları nedeniyle vakfa kadar gelemeyecek durumda olanlarında kömürlerinin vakıf elamanları tarafından evlerine kadar götürüldüğünü sözlerine ekledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2009 Pazartesi 16:42:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
son reis IP: 85.99.184.xxx Tarih : 23.09.2009 18:21:07

yapılan yardımların yerine ulaştığına inanmıyorum.köylere dağıtılanlar ağalara teslim edilmiştir.merkezdeki sözde yardımların çoğu hedefine ulaşmamış yanlış kişilere verilmiştir.belgesiyle ıspatını gerekli makamlara belgesiyle ulaştıracağım. yardım kuruluşunda çalışan iki personelin zaafiyetleri bunda etkendir.bunuda bildirmek vatandaşlık borcumdur