5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Filistin'e yardım devam ediyor

Siirt'te Filistinliler için başlatılan yardım kampanyası devam ediyor. Vali Necati Şentürk, vatandaşların kampanyaya büyük destek vererek mazlumdan yana olduklarını gösterdiklerini belirtti.

Valilik'te basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Necati Şentürk, Siirtlilerin mazlumlardan yana bir tavır sergilediklerini belirterek, "İlimizde Filistinlilere yardım için üç adet kampanya sürdürüldü. Bunlardan biri Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yardım kampanyasıydı. Bu kampanya kapsamında il genelinde 70 bin TL toplandı. İkinci kampanya Başbakanlığın açtığı kampanyadır. İlimizde Valiliğimiz tarafından sürdürülen ve halen devam eden kampanyada bu güne kadar 262 bin 445 TL yardım toplandı.
 
Bu ikikampanyada 332 bin TL yardım toplanmış oldu. Üçüncü kampanya ise Milli Eğitim Bakanlığı'nın açtığı kampanyadır. Bu kampanyamız da devam ediyor. Siirtliler bu kampanyalara ekonomik güçlerinin de üstünde bir destek vererek mazlumdan yana bir tavır sergilediler. Siirtliler kendi çocuklarının nafakalarından keserek bu kampanyaya destek oldular. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.
Şentürk, Başbakanlığın açtığı kampanyanın halen devam ettiğini belirterek, vatandaşları bu kampanyaya destek olmaya davet etti.

iha
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2009 Cuma 16:01:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?