4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİİRT

Fuar yeni pazarlara kapı aralayacak

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Güven Kuzu, 7 - 11 Haziran tarihleri arasında Gaziantep Sanayi Odası M1 Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan ve Iraklı işadamlarının katılacağı "Bağdat Fuarı" için davetiye çıkardı. 

Fuarda tekstil, elektrik ve elektronik, kozmetik ve bazı ürünlerin tanıtılacağını söyleyen Siirt TSO Başkanı Kuzu, "İhracatımızın arttırılması, ihraç ürünlerimizin çeşitlendirilmesi, ihraç ürünlerimize yeni pazarların bulunması ve pazar paylarımızın korunması amacıyla Dış Ticaret Müsteşarlığı'nın tanıtım faaliyetleri kapsamında 7 - 11 Haziran 2006 tarihleri arasında Gaziantep'te M1 Tepe Gaziantep Sanayi Odası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan Uluslararası Irak Fuarı ile eş zamanlı olarak, Dış ticaret Müsteşarlığı koordinatörlüğünde ve Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği organizasyonuyla bir alım heyeti programı gerçekleştirilecektir. Söz konusu alım heyeti programı, Irak üst düzey devlet yetkilileri ve firma temsilcilerinin katılımıyla 2 veya 3 günlük periyotlar halinde gerçekleştirilecektir. Alım heyeti programı kapsamında gelecek olan Irak devlet yetkilileri ve firma temsilcileri fuarı gezecek ve fuar alanında firmalarımızla ikili görüşmeler yapacaklardır.

Yapılacak Irak Fuarı'nın konu başlıkları ise, tekstil ve konfeksiyon ürünleri, gıda ürünleri, gıda teknolojileri ve yan sanayi, enerji sanayi ve malzeme ekipmanları, elektrik, elektronik, bilgisayar, telekomünikasyon ve enformasyon, sağlık araç ve gereçleri, eğitim araç ve gereçleri, dayanıklı tüketim malları, temizlik ve kozmetik ürünleri olarak belirlenmiştir. İkili görüşmelerin de bu konularda yapılması beklenmektedir. Alım heyeti programı ile ilgili firma başvuru formunu isteyen üyelerimiz, bu formları Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterliği'nden temin edebileceklerdir. Bu formların en geç 2 Haziran 2006 Cuma günü mesai saati bitimine kadar doldurulup, odamıza teslim edilmesi gerekmektedir. İlimizde üretilen ürünlerin tanıtılması, pazarlanması ve ihraç edilmesi açısından çok önemli gördüğümüz bu fuara üyelerimizin gerekli hassasiyeti göstermelerini bekliyoruz" dedi.
.
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2006 Cuma 13:47:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?