3
Mayıs
2024
Cuma
SİİRT

GAP Gençlik Festivali'ne davet

Siirt Valisi Musa Çolak'ın, gençleri mayıs ayında Siirt'te gerçekleştirilecek "GAP Gençlik Festivali"ne davet ettiği bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Vali Yardımcısı Gürbüz Saltaş'ın başkanlığında yapılan festival düzenleme komite toplantısının bir bölümüne AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ile birlikte katılan Vali Musa Çolak'ın daha önce Mardin, Batman ve Gaziantep illerinde yapılan festivalin bu yıl Siirt'e gerçekleştirileceğini belirterek, çok renkli, çok dilli ve çok kültürlü bir festivale ev sahipliğini yapacaklarını ifade ettiği belirtildi.

Vali Çolak'ın bu tür etkinliklerin Siirt'in tanıtımına büyük katkı sağladığını belirttiği kaydedilen açıklamada şöyle denildi:

"Geçen yıl düzenlediğimiz kültür ve sanat etkinlikleriyle Siirt'i çok güzel ve etkin bir şekilde tanıtmıştık. Bu yıl da aynı şekilde kültür ve sanat etkinliklerine ağırlık vereceğiz. Mayısta ilimizde gerçekleştirilecek GAP Gençlik Festivalini de bu kapsamda değerlendiriyor ve destekliyoruz. SODES kapsamında hazırladığımız proje ile bu festivali gerçekleştireceğiz. Bununla ilgili olarak Vali Yardımcılarımdan Gürbüz Saltaş'ı görevlendirdim. Bu festivalde farklı kültürlere sahip gençleri bir araya getirerek, Siirt'te buluşturmayı amaçlıyoruz."

 

AA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2012 Pazartesi 12:00:43
Güncelleme :17 Ocak 2012 Salı 10:10:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?