5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Genel merkezden canlı yayın!

SİİRT'TE REFERANDUM HAREKETLİLİĞİ BAŞLADI

Anayasa değişikliği için 12 Eylül'de yapılacak referanduma 13 gün kalması partilileri hareketlendirdi. Siirt'te sokaklar bez afişlerle süslenirken partiler referandum çalışmalarını hızlandırarak sürdürüyor.

Referandum çalışmalarına başlayan partilerden Ak Parti halkın 'Evet' oyu kullanması için bez afişlerle süslerken, genel merkez ile toplantıların kısa süre içerisinde daha hızlı ve etkili yapılması amacı ile elektronik görüntülü ve sesli canlı toplantı yapılıyor.

Toplantılar ile ilgili bilgi veren AK Parti İl Başkanı Bayram Kızılay, genel merkezde yapılması gereken toplantıların arttık Siirt il binasında canlı yayın ile yapıldığını belirterek, "Anayasa değişikliği bizim için çok önemli olduğu gibi Türkiye için hayati bir dönüm noktasıdır. Darbe Anayasası'nı değiştirmek ve sivil bir Anayasa için 12 Eylül'de halkın referandum seçimleri için sandığa gitmesi ve Evet oyu kullanması için elimizden gelen bütün gayretti sarf ediyoruz. Referanduma az bir süre kalması üzerine toplantılar sıklaştı ve halk toplantıları arttık gece-gündüz yapılmaya başlandı. Merkez ile artık toplantılarımızı canlı yayın ortamına yapıyoruz. Merkezde yapılması gereken toplantılar genel merkezimin talimatı ile artık toplantılara il başkanlığı binamızda kurulan elektronik sistemle canlı ve görüntülü olarak katılıyoruz. Bu toplantıların bize faydası çok oluyor. Halkı bilinçlendirmek ve halkın neden 'evet' oyunu kullanacaklarını anlatmak için gece iftardan sonra ilin her mahallesini ve sokağını gezerek vatandaşları bilinçlendiriyoruz" dedi.

SİİRT'TE REFERANDUM HAREKETLİLİĞİ BAŞLADI
SİİRT'TE REFERANDUM HAREKETLİLİĞİ BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2010 Pazartesi 16:26:03
Güncelleme :31 Ağustos 2010 Salı 11:03:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?