5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Gül adaylık için başvurdu

Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Gül, ''İlimizi modern yaşanabilir bir kent haline getirecek olan projelerin gerçekleştirilmesi için tekrar aday oluyorum'' dedi.

Belediye Başkanı Mervan Gül, AK Parti İl Başkanlığı'na giderek İl Başkanı Bayram Kızılay ve Merkez İlçe Başkanı Necati Şendur'a başvuru belgelerini teslim etti. Başkan Gül, burada yaptığı açıklamada 5 yıllık görev süresi içerisinde büyük projelere imza attığını belirterek, "5 yıllık görev süresince 100'ü aşkın dev projeye imza atarak halkımıza hizmet etmeye çalıştım. Ancak daha tamamlayamadığım projelerim var. İlimizi modern yaşanabilir bir kent haline getirecek olan bu projelerin gerçekleştirilmesi için tekrar aday oluyorum. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Merkezimizin uygun görmesi ve halkımızın tekrar teveccüh etmesi halinde bu projeleri gerçekleştireceğim" şeklinde konuştu.

Gül, bir soru üzerine, AK Parti'nin Siirt'te belediye başkanlığı seçimlerinde yüzde 60'lık bir oy oranına ulaşacağını savundu. AK Parti İl Başkanı Kızılay da, Başkan Gül'ü kutlayarak, "Halkımızın partimize teveccühü devam ediyor. Belediye başkanlığı için Parti İl Başkanlığı'na başvuruda bulunan aday aday sayısı 7'ye ulaştı" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2009 Perşembe 14:24:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kurtalanlı karto IP: 88.227.9.xxx Tarih : 1.01.2009 15:18:39

GERÇEKTEN DOĞRU SÖYLÜYORSUN KENDİSİ VE AİLESI İÇİN YAPILAN VE YAPILACAK PROJELER YARIM KALMIŞ ONLARIN BİTİRİLMESI LAZIM VE ANTALYADA YARIM KALAN OTELLERIN BİTMESI LAZIM ONUN İÇİN TEKRAR ADAY OLMASI GEREKIR EEEEEEEEEEE SİZ NE YAPSANIZ YAPIN SİİRT VE KURTALANDA KAZANAAZSINIZ ARKANIZDA DEVLET DE OLSA KAZANAMAZSINIZ BUNU BİLİN GEÇEN MİLLETVEKILI SEÇİMDE DE VALI SAYESINDE 2 TANE ÇIKARDINIZ ALLAH BUNU YANINIZA BIRAKMIYACAK ALLAH BUNUN HESABINI SİZDEN SORACAK AYRICA YARIM KALAN İHALER DE BİTİRİLMESI LAZIM ALLAH YARDIMCINIZ OLMASIN DAİMA İŞİNİZ RAST GELESIN