5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Hastaneden boks takımına destek

ÖZEL HASTANEDEN BOKS TAKIMINA DESTEK

Siirt'te faaliyet gösteren Özel Siirt Hastanesi, Gençlik ve Spor İl Kulübüne bağlı boks takımının sponsorluğunu üstlendi.

Boks Milli Takımı antrenörlerinden Suat Yüksek, hastanenin genel müdürü Selahattin Çelik'i ziyaret ederek teşekkür etti.

Özel sektörün sportif faaliyetlere sponsor olmasının memnuniyet verici olduğunu söyleyen Yüksek, "Bu hastanemizin yönetimi, gerçekten bu konularda çok duyarlı. Bize destek oluyorlar. Son olarak, 22-30 Ocak 2010 tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'na katılacak olan 2 antrenör, 1 yönetici ve 9 sporcudan oluşan ekibimizin masraflarını üstlendiler. Kendilerine teşekkür etmek için sporcumuzla birlikte geldik" dedi.

Hastane Müdürü Selahattin Çelik, yaptığı açıklamada hastane olarak sosyal sorumluluk taşıdıklarının bilinci içerisinde olduklarını belirtti. Çelik, şunları söyledi: "Bu anlayış içerisinde zaman zaman sporcularımıza yardımcı olduğumuz gibi yoksul vatandaşlarımıza da yardımcı olmaya çalışıyoruz. Hatta kalorifercilik yapan şair bir hemşehrimizin kitabını hastane olarak yayınladık. Herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerekir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2010 Cumartesi 14:20:04
Güncelleme :9 Ocak 2010 Cumartesi 21:44:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?