5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Hastaneye uzman doktor desteği

Siirt Devlet Hastanesi'nin uzman doktor kadrosu güçleniyor. Hastanede, biri kardiyoloji diğeri de genel cerrahi uzmanı olmak üzere iki doktor daha göreve başladı.

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde ihtisasını yapan Kardiyoloji Uzmanı Mehmet Ata Akıl, Siirt Devlet Hastanesi'ndeki görevine başladı. Dr. Akıl'ın göreve başlaması ile birlikte hastanedeki kardiyolog sayısı da ikiye çıktı. Dr. Akıl, "İnsanımıza hizmet vermek benim için büyük bir mutluluktur. Bölgeyi bölge insanını biliyorum. Onlara yardımcı olmaya çalışacağım" dedi.

Siirt Devlet Hastanesi'nde uzun süredir ihtiyaç duyulan bayan cerrah ataması da yapıldı. İhtisasını Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapan Opr. Dr. Nurşen Eylem Akkaya göreve başladı. Dr. Akkaya, Siirtli vatandaşlara hizmet etmekten mutlu olduğunu belirtti.

Dr. Akkaya, "Siirt'i umduğumdan daha iyi buldum. Siirt'te hizmet etmekten son derece mutluyum. Amacım vatandaşımızın başka illere gitmeden sağlığına kavuşturulmasına katkıda bulunmaktır" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2009 Pazar 18:52:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?