4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİİRT

Hatayspor yenilgisi üzdü

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 5. Grup'ta mücadele eden Siirtspor, ligin 3. haftasında Hatayspor karşısında aldığı mağlubiyetin üzüntüsünü yaşıyor. 

Siirtspor Teknik Direktörü Yaşar Erten, mağlubiyetin bireysel hatalardan kaynaklandığını söyledi. Ligde oynadığı 3 maçta 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak ligin alt sıralarında bulunan Sarı-mavili ekip, geleceğe umutlu bakmak istiyor. Geçen pazar günü 5. Grup'ta bulunan Hatayspor karşısında alınan mağlubiyetle hezimete uğradıklarını ifade eden Teknik direktör Erten, bireysel hatalardan dolayı şanssız bir yenilgi aldıklarını belirterek, şunları söyledi: 

"Kazanmamız gereken maçı kaybettik. Hatayspor savunmasına çok zor anlar yaşatmamıza rağmen istediğimizi alamadık. Şans, hep onlardan yanaydı. Siirtspor'un artık puan kaybetmeye tahammülü kalmadı. Hatayspor karşısında kötü futbol oynadık. Talihsiz yediğimiz 2 gol vardı. Karşılaşmadan puanla dönebilirdik ama bunu başaramadık. Bundan sonra oynayacağımız maçlarda daha sakin ve açık bir futbol oynayarak, Siirtspor'u daha iyi yerlere taşıyacağız. Futbolcularımı, diğer maçlarda daha temkinli ve ciddi karşılaşmalar sergilemeleri konusunda uyaracağım. Gayretlerimiz, bizi hedeflerimize ulaştıracaktır".
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2006 Pazartesi 15:12:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?