5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

İlköğretim Haftası kutlanıyor

İlköğretim Haftası törenlerle kutlanıyor.

İlköğretim Haftası dolayısıyla Haşim Öztanık İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Atalay, bu yıl okulların inşaat onarım ve donanımları için 8,5 milyon TL harcama yapıldığını belirtti.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Atalay, eğitim alanında hiçbir mazeretin kabul edilemeyeceğini söyledi. Atalay, "Eğitim alanında hiçbir mazereti kabul etmemiz mümkün değildir. Bu sebeple bütün gücümüzü harcıyoruz. Bu yıl okulların inşaat onarım ve donanımları için 8,5 milyon TL harcama yaptık. Eğitim hepimizin çok önem vermesi gereken bir konudur. Bütün öğretmenlerimizden, geçen yıl Valimiz Sayın Necati Şentürk'ün büyük destekleri ile yakaladığımız başarının daha ötesine çıkmamız için yeni hedefler belirlemelerini istiyorum" dedi.

Öğrencilerin hafta ile ilgili duygu ve düşüncelerini yansıtan şiir okumalarının ardından bir konuşma yapan okul müdürü Abdülaziz Elçi de öğretmenlerin yürüyen ve her geçen gün büyüyen güller yetiştirdiğini belirtti. Müdür Atalay, velilere seslenerek, çocuklarının eğitimine gereken önemi vermelerini istedi.

8. sınıf öğrencilerinin okula yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerine hoşgeldin çiçekleri vermelerinin ardından tören, folklor gösterisi ile sona erdi. Kutlama törenine Vali Yardımcısı Hamdi Üncü, Belediye Başkanı Selim Sadak, Defterdar Musa Avcu, daire müdürleri, STSO Başkan Vekili F. Özgür Çalapkulu, öğretmenler ve bazı veliler katıldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2009 Pazartesi 18:07:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?