9
Mayıs
2024
Perşembe
SİİRT

İnek kurtarma operasyonu

SİİRT'TE İNEK OPERASYONU

Siirt'te gece geç vakitlerde başıboş gezen bir inek düştüğü çukurdan çıkamayınca itfaiye ekipleri seferber oldu. İtfaiye ekiplerin hummalı çalışması ile kurtarılan inek panikleyerek çevresindekilere saldırdı.

Çal Mahallesi Hayvan pazarı önünde bir GSM şirketinin kazımış olduğu çukurda gece vakti bir inek olduğunu fark eden vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, çukura düşen ineğin çıkartılması için olay yerine belediye ait bir kepçe çağırdı. İtfaiye ekipleri meraklı vatandaşların önündeki çukura girerek çukurdaki büyük baş hayvanı ip bağladı. İpe bağlanarak iş makinesi yardımıyla çukurdan çıkarılan inek, panikleyerek etrafına saldırdı.

Öte yandan, Çal Mahallesi sakinleri kazılan çukur için herhangi bir önlemin alınmadığını belirterek tepki gösterdi. Mahalle sakinlerinden Aydın Özcan, "Bir GSM şirketine hat çekilecekmiş. Boydan boya kazmışlar, nerede baksanız 500 metre. İnsanlar da hayvanlar da bu çukur yüzünden tehlikede. Gereğinin yapılmasını istiyoruz, gördüğünüz gibi hayvanlar düşmüş içerisine. Sağolsun belediye yardımcı oldu. Çukura düşen büyükbaş hayvanı kurtardı. Bu konu hakkında ilgililerin gereğini yapmasını istiyoruz" dedi.

SİİRT'TE İNEK OPERASYONU
SİİRT'TE İNEK OPERASYONU
SİİRT'TE İNEK OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2011 Çarşamba 15:21:05
Güncelleme :19 Ocak 2011 Çarşamba 15:31:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?