5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

İnternet kafeye molotoflu saldırı

SİİRT'TE İNTERNET KAFEYE MOLOTOFLU SALDIRI

Siirt'te bir internet kafeye düzenlenen molotoflu saldırı sonucu kafedeki çok sayıda bilgisayar yanarken binada hasar meydana geldi.

Siirt merkez Güres Caddesi üzerinde bulunan internet kafeye henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya da kişilerce düzenlenen molotof kokteylli saldırısı sonucu kafede bulunan çok sayıda bilgisayar alev alırken, çıkan yangın nedeni ile kafenin camları ve kapıları patladı, binada ciddi hasar meydana geldi. Gece saat 02.00 sıralarında meydana gelen saldırının ardından patlama sesleri üzerine bölgede toplanan vatandaşların itfaiyeye haber vermesi ile olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Daha

sonra olay yeri inceleme ekiplerince inceleme başlatıldı. Sabah saatlerinde kafe sahipleri tarafından yanan bilgisayarlar dışarı çıkartılarak hasar tespit çalışması yapıldı. İnternet kafe sahibi Ali Özdemir, "Yangın internet kafenin arka tarafında bulunan bir pencereden gece saat 02.00 civarında atılan molotoflar ile çıkmış. Molotofları kimin attığını bilmiyoruz. Olay yerinde araştırmalar devam ediyor. Bilgisayarlarımızın hepsi kullanılmaz hale gelmiş. Şu anda 150 bin TL civarında hasarımız görülüyor" dedi.

 

SİİRT'TE İNTERNET KAFEYE MOLOTOFLU SALDIRI
SİİRT'TE İNTERNET KAFEYE MOLOTOFLU SALDIRI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2010 Çarşamba 11:33:02
Güncelleme :12 Mayıs 2010 Çarşamba 13:18:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?