4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİİRT

İş adamından sporculara destek

6-9 Eylül tarihleri arasında Gaziantep'te yapılacak olan 'GAP Spor Oyunları'na Siirt'ten katılacak sporculara, turnuva öncesi başarıya teşvik amacıyla iş adamı Kemal Bilim tarafından 100 adet eşofman ve tişört dağıtıldı.


Daha önce de amatör sporculara eşofman yardımında bulunan iş adamı Kemal Bilim, 100 gence eşofman ve tişört yardımında bulundu.

İl Gençlik Spor Müdürü Hüsam Olgaç, Kemal Bilim'e desteğinden ötürü plaket vererek desteğinin devamını ve diğer iş adamlarına da örnek olmasını diledi. Amatör sporun içinde bulunduğu sıkıntıların aşılması durumunda başarılı olabileceğini söyleyen işadamı Bilim, "Amacımız sporun gelişmesine katkı sağlamaktır. Bu amaçla gençlik sporda bulunan sporculara turnuva öncesi maddi destek
sağlayarak moral vermek istedik. Bu amaçla boks, hentbol, güreş, taekwando, atletizm, judo, voleybol, yüzme, hentbol ve halk oyunları branşlarında olmak üzere toplam 100 sporcuya eşofman desteğinde bulunduk. Bu yardımlar karınca kararınca imkanlar çerçevesinde devam edecektir" dedi.


Yapılan yardımların çok anlamlı olduğunu ifade eden Müdür Hüsam Olgaç ise "Değerli iş adamımız her zaman olduğu gibi turnuvalar öncesi spora yaptığı katkı bizleri son derece memnun ediyor. Değerli iş adamımızın bu yardımlarından ötürü teşekkür ediyor ve diğer iş adamlarına örnek olmasını temenni ediyoruz" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2007 Çarşamba 14:36:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ÜMİT ÖZDEMİR IP: 88.232.209.xxx Tarih : 9.09.2007 22:21:04

açıkçası böyle iş adamları yürekten tebrik eder desteklerinin diğer spor dallarındada görmek isteriz.Ayriyetten siirtin tek spor dalı olan siirt sporada maddi ve manevi desteğin de verilmesini temenni ediyorum.saygılar sunuyorum