5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

İşadamı engelli öğrenciyi sevindirdi

SİİRT'TE HAYIRSEVER İŞ ADAMI ENGELLİ ÖĞRENCİYİ SEVİNDİRDİ

Siirt'te hayırsever bir işadamı, diz altından gerçekleştirilen cerrahi bir operasyonla ayakları kesilen çocuğu sevindirdi. Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık'ın girişimleriyle sağlanan akülü araç, düzenlenen törenle çocuğa teslim edildi.

Haşim Öztanık İlköğretim Okulu 1. sınıfta okuyan engelli Eyüp Özer, Ankaralı işadamı Habib Özgenç'in hediye ettiği akülü arabasına kavuşarak çifte bayram yaşadı. Törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Tevfik Fikret Eteker ailenin çocuğu okula sırtlarında götürdüğünü belirterek, "Küçüklüğünde gördüğü yanlış tedavi sonucu ayakları kesilen bu çocuğumuzu ailesi sırtlarında okula getirip götürüyorlardı. Okul idaresinden aldığım bilgiye göre özellikle annesi her anne gibi bu konuda çok fedakarca davranıyormuş. Şimdi küçük Eyüp'ü okula daha rahat götürüp getirecek" dedi.

İşadamlarına seslenerek engelli vatandaşlara karşı duyarlı olmalarını isteyen Kızılay Siirt Şube Başkanı Yener Tanık da şunları söyledi:

"Toplum olarak engelli vatandaşlara karşı duyarlı olmamız gerekir. Bütün iş adamlarına bu konuda engelli vatandaşlara yardımcı olmaları yönünde çağrıda bulunurken, bu akülü arabayı sağlayan Ankaralı iş adamı Habib Özgenç'e teşekkür ediyorum."

SİİRT'TE HAYIRSEVER İŞ ADAMI ENGELLİ ÖĞRENCİYİ SEVİNDİRDİ
SİİRT'TE HAYIRSEVER İŞ ADAMI ENGELLİ ÖĞRENCİYİ SEVİNDİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2009 Perşembe 15:17:02
Güncelleme :26 Kasım 2009 Perşembe 17:49:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?