8
Mayıs
2024
Çarşamba
SİİRT

Kadın merkezi 14 Ocak'ta açılıyor

BERFİN KADIN MERKEZİ'NİN AÇILIŞI 14 OCAK'TA YAPILACAK

Siirt Belediyesi bünyesinde Siirt'te yaşayan kadınların cinsel, sosyal, ekonomik, kültür ve eğitim konularındaki sorunlarını tespit etmek ve bu sorunlara çözüm bulmak amacıyla kurulan Berfin Kadın Danışma Merkezi 14 Ocak'ta yapılacak olan resmi açılış ile hizmete girecek.

Doğan Mahallesi Mithat Öktüren Caddesi Çamak durağında bulunan ve 14 Ocak Cuma günü yapılacak resmi açılışla hizmete girecek olan Berfin Kadın Danışma Merkezi çalışanları açılış nedeniyle hummalı bir çalışma yürütülürken hazırlıkların son aşamaya gelindiği bildirildi. Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Siirt Belediyesi Berfin Danışma Kadın Merkezi çalışanlarından Sosyolog Katibe Demir, Siirt Belediyesi bünyesinde Siirt'te bulunan kadınların cinsel, sosyal, ekonomik, kültür ve eğitim konularındaki sorunlarını tespit etmek ve bu sorunlara çözüm bulmak amacıyla kurulan merkezin bir süredir çalışmalarına başladığını ifade ederek 14 Ocak Cuma günü yapılacak açılışa tüm Siirtli kadınları ve kurumları davet etti.

Cuma günü yapılacak resmi açılışla hizmete girecek olan Berfin Kadın Danışma Merkezinde Eğitim-kültür, sohbet ve dinlenme ve teknoloji odası odasından oluşuyor.

BERFİN KADIN MERKEZİ'NİN AÇILIŞI 14 OCAK'TA YAPILACAK
BERFİN KADIN MERKEZİ'NİN AÇILIŞI 14 OCAK'TA YAPILACAK
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2011 Salı 17:48:00
Güncelleme :13 Ocak 2011 Perşembe 23:04:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?