4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİİRT

Kayıp otelci ölü bulundu

SİİRT'TE DÜN KAYBOLAN OTEL SAHİBİ ÖLÜ BULUNDU

Siirt'te dünden beri kayıp olan otel işletmecisi, Siirt Polis Meslek Yüksek Okulu karşısındaki Teknik Elemanlar Sitesi yakınlarında ölü bulundu.

Dün öğle saatlerinden beri kayıp olan otel sahibi Hayati Aras'ın(47) cesedi Siirt Polis Meslek Yüksek Okulu karşısında bulunan Yeni Mahalle Teknik Elemanlar Sitesi'nin yakınlarında bulundu. Emniyet güçleri olay yerinde çok sayıda boş kovan buldu. Polis ekipleri cesedin bulunduğu bölgedeki bütün şüpheli cisimleri incelemeye aldı.

Aras'ın yakınları, hastaneye gideceğini belirtmesinin ardından bir daha kendisinden haber alınamadığını söyedi. Olay yerine gelen Aras'ın yakınlarından Selahattin Kars, cesedin emniyete bir çoban tarafından haber verildiğini belirterek, "Dünden beri kendisini aradık. Ancak telefonlarının da kapalı olduğunu görünce başına bir şey geldiğinden şüphelendik ve dün emniyete haber verildi. Dünden beri aramalarımız devam ediyordu. Bir çoban ihbarı üzerine bize 1 saat önce haber verildi. Biz de olay yerine geldik. Olay yerinde çok sayıda boş kovan var. Olayın faillerin bulunması için araştırma yapılıyor. Düşmanı yoktu. Kimin öldürdüğünü bilmiyoruz" dedi.

Öte yandan Türkçe konuşamayan ve Kürtçe ifade eden yaşlı çoban İbrahim Koyuncu, bölgede hayvanlarını otlatırken cesedi bulduğunu söyledi. Emniyet ekiplerin bölgedeki incelemelerini tamamlandıktan sonra ceset Siirt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Hayati Aras'ın, olay yerine gelen yakınları olay yerinen yaklaşık 400 metre illeride beklediler. Aras'ın cesedinin Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği öğrenildi. Aynı zamanda sahibi olduğu otelin de işletmeciliğini yapan Aras'ın evli ve 3 çocuk babası olduğu belirtildi.

 
SİİRT'TE DÜN KAYBOLAN OTEL SAHİBİ ÖLÜ BULUNDU
SİİRT'TE DÜN KAYBOLAN OTEL SAHİBİ ÖLÜ BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2010 Perşembe 14:00:04
Güncelleme :18 Şubat 2010 Perşembe 15:09:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?