4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİİRT

Kimsesizlere doğum günü partisi

Siirt Sağlık Müdürlüğü personelinin eşleri, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Saraçoğlu Çocuk Yuvası'nda kalan 11 çocuğa doğum günü partisi düzenledi. 

Sağlık İl Müdürü Dr. Erol Emre Ömür'ün eşi Esra Emre Ömür ve eczacı Ümran Kuyumcu tarafından organize edilen doğum günü partisi, Siirt İlim Spor Kültür Araştırma Vakfı (SİSKAV) Salonu'nda gerçekleşti. Partiye, Vali Hüseyin Avni Mutlu'nun eşi Gül Mutlu, daire müdürlerinin eşleri, yuvada kalan çocuklar ve çok sayıda davetli katıldı. Vali Mutlu'nun eşi Gül Mutlu tarafından geleneksel hale getirilen ve bu ay 4.'sü gerçekleştirilen doğum günü partisinde SİSKAV sanatçıları Lütfü Turşak, Mahfuz Özorpak ve Erhan Kılıçvuran'ın seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle çocuklar gönüllerince eğlendi. Mayıs ayı içerisinde doğan Leyla Acar (14), Mahsun Çelik (12), Aynur Aslan (11), Levent Erdoğan (11), Aşık Ulusal (11), Rıdvan Aslan (10), Elif Arca (9), Hasan Samuran (9) ve Mehmet Baykara (8), Şakir İnan (9) ve Asef Çalışkan (9) için düzenlenen doğum günü partisinde çocuklara çeşitli hediyeler verildi. Yuvada kalan çocukların şefkat ve sevgiye daha fazla ihtiyaçları olduğunu kaydeden Gül Mutlu, "Yuvada kalan çocuklarımızı topluma ve hayata kazandırmak için onlara aile sıcaklığını yaşatacak çeşitli etkinler tertipliyoruz" dedi. 

Esra Emre Ömür ise, yaptığı konuşmada, çocukların sağlıklı ve sosyal açılardan gelişmesine katkıda bulunmak için bu etkinliği düzenlediklerini ifade ederek, "Sağlık teşkilatı olarak bundan sonra da yavrularımızla birarada olmaya devam edip, onları yalnız bırakmamaya gayret göstereceğiz" diye konuştu. 

Konuşmaların ardından çocuklar için hazırlanan yaş pasta, davetlilerin alkışları arasında kesildi.
.
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2006 Pazartesi 18:40:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?