4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİİRT

Kıvırcık Ali sevenleriyle buluştu

İstanbul Bayrampaşa Belediyesi tarafından düzenlenen "Kardeşlik Sınır Tanımaz" projesi kapsamında Siirt'te sahne alan ünlü sanatçı Kıvırcık Ali, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. 

Bayrampaşa Belediyesi ve Gönül Köprüsü Derneği tarafından Ramazan dolayısıyla 27 ilde düzenlenen "Batıdan Doğuya Bayrampaşa'dan Ramazan" ve "Kardeşlik Sınır Tanımaz" sloganıyla Siirt'e de gelen 4 Tır, 3 otobüs, 2 minibüs ve 350 kişilik ekip, Siirtliler'e unutamayacakları bir gece yaşattı. Kızlar Tepesi itfaiye alanında kurulan stantlarda ilk olarak binlerce vatandaşa iftar yemeği verildi. 5 ulusal kanaldan canlı yayınlanan etkinliklerde sahne alan ünlü sanatçı Kıvırcık Ali, söylediği birbirinden güzel şarkılarla dinleyenlerini coşturdu. 

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge'ye, Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül tarafından üzerinde "Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge" yazılı Siirt'in has ürünü olan tiftikten yapılmış Siirt battaniyesi hediye edildi. Geceye Vali Hüseyin Avni Mutlu, Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge, Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül, Emniyet İl Müdürü Cuma Ali Aydın, Milli Eğitim İl Müdürü Şerafettin Demirci, AK Parti İl Başkanı Şefik Erden ve çok sayıda vatandaş katıldı.
iha
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2006 Pazar 15:43:47
Güncelleme :8 Ekim 2006 Pazar 15:51:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ömer ece IP: 85.103.131.xxx Tarih : 2.11.2006 10:51:07
aslında bu gibi konserlerin memleketimiz de en azından ayda bir yapılması halk açısından çok güzel olur.çünkü memleketimiz de ırkların fazla olması kargaşanın daha fazla ortaya çıkmasını sebep olur dolayısıyla bu konserlerde halk birbiriyle daha samimi olacak ve zamanla bu çağdaş dışı ayırımcılıklar sona erecektir...SAYGILAR