5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Kızılay'dan öğrencilere deri mont

KIZILAY SİİRT ŞUBESİ'NDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE DERİN MONT

Kızılay Siirt Şubesi tarafından, Siirt Üniversitesi'nin 40 öğrencisine deri mont hediye edildi.

Siirt Üniversitesi ve Kızılay Siirt Şubesi işbirliğiyle 40 öğrenciye deri mont verilmesi nedeniyle düzenlenen törende kürsüye çıkan Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık, "İnşallah bu kardeşlerimiz sonbaharda bu montları giydiklerinde bizleri hatırlayacaklardır. Bu montları kış aylarında öğrencilerimize vermek isterdik ama bugün vermek nasip oldu" dedi.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Ziyadanoğulları, Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık'a teşekkür ederek, "Her zaman ifade ettiğim gibi üniversitenin üç önemli görevi vardır. Bu üç önemli görevden biri de üniversite-halk diyalogudur. Kurumlar arası ilişki oldukça önemlidir. Bugün bu öğrencilerimize destek veren Siirt Kızılay Şubesi ve destek veren kurumlara teşekkür ederim. Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık Bey'in hassasiyetlerini biliyorum. Kendilerine teşekkür ederim. Bizim öğrencilerimizin mağdur

ve ümitsiz duruma düşmemesi için üniversite olarak her türlü çalışmaları yapacağız. Bir tek öğrencimizi bile mağdur durumda bırakmayacağız" diye konuştu.

Daha deri montlar, öğrencilere teslim edildi.

KIZILAY SİİRT ŞUBESİ'NDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE DERİN MONT
İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2010 Cuma 16:05:01
Güncelleme :11 Haziran 2010 Cuma 18:03:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?