4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİİRT

Kızılay'dan Vali Mutlu'ya plaket

Kızılay Siirt Şube Başkanı Yener Tanık, Vali Hüseyin Mutlu'yu makamında ziyaret ederek şükran plaketi takdim etti. 

Kızılay Genel Başkanlığı'nın Siirt'te başlatmış olduğu dev proje kapmasında, bölgenin en büyük kan merkezinin Siirt'te kurulmasında ve arazi tahsisinde emeği geçen Vali Hüseyin Avni Mutlu'ya, Yener Tanık tarafından makamında şükran plaketi verildi. 

Beraberindeki Kızılay çalışanlarıyla birlikte Vali Mutlu ve genel meclis üyelerini makamında ziyaret eden Kızılay Siirt Şube Başkanı Tanık, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük kan merkezinin Siirt'te kurulmasında emeği geçen Vali Mutlu'ya ilgi ve alakasından dolayı Kızılay Genel Başkanlığı adına şükran plaketi takdim ettiğini söyledi. Tanık, Türk Kızılay'ı 1999 depreminden sonra her yere aynı hizmet anlayışıyla yeni bir yönetimle yeniden yapılandırma gayreti içerisine olduğunu belirterek, "Başbakanımızın direktifleri doğrultusunda genel merkezimiz kan hizmetleri ve afet lojistik konusuna daha ağırlık vermiş olup bir numara olma hedefini seçmiştir. Bu yeni yapılanmada 81ilde kan merkezleri açılması planlanmış ve valimiz Hüseyin Avni Mutlu desteğiyle projenin ilk kan istasyonunu ilimizde açmaktayız" dedi. 

Mutlu ise devlet olarak kentte yapılan yatırım ve teşvikleşmelerin arkasında olduğunu ve desteklemelerde başta olduklarını belirterek, "Kızılay Genel Başkanlığı'nın Siirt'te yapmış olduğu bu dev projede, biz devlet olarak arsa tahsisi ve ihale aşamasından geçilmesinde desteğimiz görevimizidir. Ben Siirt Valisi olarak Kızılay'ın çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Siirt'teki bu yatırımlarından dolayı tebrik ediyorum" dedi. 

Tanık, yapılan konuşmaların ardından Kızılay Genel Başkanlığı adına Vali Mutlu'ya desteklerinden dolayı şükran plaketini takdim etti.
İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2006 Çarşamba 18:04:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?