5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

KOM'a AB standartlarında bina

Siirt Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Yeni Mahalle Polis Amirliği bahçesinde yapılan Şube Müdürlüğü hizmet binasının açılışında konuşan Siirt Vali yardımcısı Hamdi Üncü, KOM Şubesi'nin toplumu kemiren suçlarla mücadele ettiğini belirtti.

Üncü, "Çok önemli görevleri üstlenen KOM Şubesi toplumu kemiren bütün suçlarla mücadele ediyor. Şimdiye kadar Yeni Mahalle Polis Amirliği'nin üst katında çok olumsuz şartlar altında çalışma yürütmesine rağmen başarılara imza atan bu şubemiz, yeni hizmet binası ile birlikte çok daha başarılı çalışmalar gerçekleştirecektir" dedi.

KOM Şube Müdürü İbrahim Cihangir de yaptığı konuşmada kendilerine destek veren amirlerine ve yargı mensuplarına teşekkür etti. Cihangir, binanın Avrupa Birliği (AB) standartlarında yapıldığını belirtti. Açılış ve konuşmaların ardından bina gezilerek davetlilere bina hakkında bilgi verildi.

Açılışa Vali yardımcısı Orhan Burhan, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Kul, Adalet Komisyonu Başkanı Uğur Akbulut, Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, İl Müftüsü Mahmut Gürlen ve üst düzey emniyet yöneticileri ile diğer davetliler katıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2009 Pazartesi 16:37:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?