3
Mayıs
2024
Cuma
SİİRT

Korku kuyuları!

Siirt’in Bağtepe Mahallesi’nin ağaçlık bölgesinde yıllardan beri ağzı açık durumda bulunan ve bakımsızlığa terk edilen kuyular tehlike saçıyor.

Yöre halkının piknik ve mesire yeri olarak kullandığı Bağtepe Mahallesi’nin Sefa Kapısı civarındaki bağlar çevresinde tehlike arz eden onlarca kuyu, çevreden geçenlere korkulu dakikalar yaşatıyor.

Yıllardan beri açık durumda bulunan ve bakımsızlığa terk edilen kuyuların gözden geçirilmesini isteyen yöre halkı, "Üstü açık onlarca kuyu, yöre halkı olarak bizi tedirgin ediyor. Su kaynağının bol olması nedeniyle açılmış olan bu kuyular, çevre bağlara oldukça fayda veriyor. Ne yazık ki, bakımsızlık yüzünden yıkılan kuyuların duvarları yerle bir olmuş durumda. Bu haliyle de çevreden geçen vatandaşlar için büyük bir tehlike arz ediyor. Yetkililerin kuyu bölgesini gözden geçirmelerini ve gereken ilgiyi göstermelerini istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2005 Pazartesi 16:54:02
Güncelleme :9 Mayıs 2005 Pazartesi 16:56:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
suphi kazık IP: 81.213.199.xxx Tarih : 10.05.2005 14:56:28
Yılana sen eğrisin demişler, nerem doğru ki demiş. Siirt'in neresi doğruki kuyuları düzgün olsun. Nereye el atsanız elinizde kalıyor.