5
Mayıs
2024
Pazar
SİİRT

Korucu ailelerine taziye ziyareti

SİİRT VALİSİ MUSA ÇOLAK BERABERİNDEKİ ASKERİ HEYETLE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

Siirt Valisi Musa Çolak, Van Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Nazım Altıntaş, Siirt 3. Tugay Komutanı Tuğgeneral M. Ali İşleyen, İl Jandarma Alay Komutanı Yarbay Ümit Türkmen Pervari ilçesinde incelemelerde bulundu.

Vali Musa Çolak ve beraberindeki heyet, Pervari Kaymakamı Fırat Çelik, daire amirleri, öğretmen ve öğrencilerle çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı. Çolak'a Kaymakamlık'ta Kaymakam Çelik tarafından brifing verildi.

Daha sonra 29 Mayıs 2010 tarihinde Pervari ilçesine bağlı Palamutlu köyünde bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit düşen geçici köy korucuları Abdülrezzak Kaçan ile Abdülmecit Özkan'ın ailelerine Vali Musa Çolak, Van Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Nazım Altıntaş, Siirt 3. Tugay Komutanı Tuğgeneral M. Ali İşleyen ve beraberindeki heyet ile taziye ziyaretinde bulundular.

Palamutlu köyünde şehit korucular için açılan taziye evinde köy halkına baş sağlığı dileğinde bulunan Vali Musa Çolak, "Bölücü terör örgütü mensupları tarafından şehit edilen geçiçi köy korucularımıza ve tüm güvenlik birimlerimize baş sağlığı diliyorum. Türkiye Devleti, ülkesi ve milleti ile bölünmez bir bütündür. Millet, kendi vatanında birlik ve dirliği bozmadan, ayrılıp parçalanmadan yaşamalıdır. Ancak bu takdirde o milletin fertleri haysiyetli, huzurlu ve mutlu bir hayat sürdürebilirler. Şu halde vatanımıza, dilimize, dinimize, kültürümüze, tarihimize, örf ve adetlerimize sahip çıkmalıyız. Toplumun içindeki farklı düşünceler, farklı inanışlar ne olursa olsun, milli birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesini bilen bir milletin başaramayacağı iş, aşamayacağı engel yoktur. Sizler bizler için birer kahramansınız, yapmış olduğunuz görevlerden çok memnunuz her zaman sizlerle gurur duyuyoruz. Devlet olarak bizler daima sizlerin yanınızdayız, olmaya da devam edeceğiz" dedi.

SİİRT VALİSİ MUSA ÇOLAK BERABERİNDEKİ ASKERİ HEYETLE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU
SİİRT VALİSİ MUSA ÇOLAK BERABERİNDEKİ ASKERİ HEYETLE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2010 Salı 16:37:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?