8
Mayıs
2024
Çarşamba
SİİRT

Köyler kalkınmadan ilimiz kalkınmaz

SİİRT VALİSİ ÇOLAK KÖY GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

Siirt Valisi Musa Çolak, köylere yönelik yürüttüğü ziyaretler çerçevesinde, bölgede görev yapan jandarma birliklerini ziyaret ederek, askerlerin vatandaşa devletin varlığını, şefkatini, sıcaklığını her zaman onlara hissettirmeleri gerektiğini söyledi.

Vali Musa Çolak, köyde yaşayanların ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve vatandaşların sıkıntılarını dinlemek amacıyla köylere yönelik sürdürdüğü ziyaretler çerçevesinde bölgede görev yapan jandarma birliklerini ziyaret etti. Eğlence Jandarma Karakolu'nu ziyaret eden Vali Çolak, komutanlardan her zaman vatandaşın yanında olmalarını isteyerek, "Kapılarımız sürekli vatandaşımıza açık olacak. Onların dertleriyle dertleneceğiz. Devletin varlığını, şefkatini, sıcaklığını her zaman onlara hissettireceğiz. Köyde yaşayan vatandaşlarımıza müşfik davranacağız. En büyük gücümüz halkımızdır. Onların örf, adet ve inançlarına saygılı olacağız" dedi.

Köy gezilerini gazetecilere değerlendiren Vali Musa Çolak, köy ve mezralarda yapılan yatırımları yerinde görmek, sorun ve sıkıntıları tespit etmek amacıyla köylerde incelemelerde bulunduğunu kaydederek, "Fırsat buldukça vatandaşlarımızla birlikte olmaya gayret ediyorum. Onların dert ve sorunlarını bizzat onlardan dinliyorum. Bu arada köy ve mezralarımızda yapılan yatırımları da yerinde görerek inceliyorum. Çünkü köy ve mezralarımızı kalkındırmadan ilimizi kalkındıramayız. Bu gerçekten hareketle medeniyetin bütün nimetlerinden köylerimizi faydalandıracağız. Bütün amacımız vatandaşlarımızın mutluluğudur, refahıdır, yaşam kalitelerini yükseltmektir" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2011 Çarşamba 15:39:05
Güncelleme :30 Mart 2011 Çarşamba 19:33:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?